Hotel Casa da Ínsua, Dão Portugali

Kauniilla maaseudulla, ympäröity ylellisellä, legendaarisella puutarhalla, on pikkutarkasti kunnostettu, vuosisatoja vanha, komea barokki herraskartano. Se on nyt muutettu viehättäväksi viiden tähden Hotel Casa da Ínsuaksi, joka on yksi Portugalin hienoimmista historiallisista hotelleista.

Casa da Ínsua on ihanteellinen niille jotka etsivät suurta ja ainutlaatuista kohdetta hiljaisemmalla sijainnilla, joko vapaa-aikaan tai pitämään liiketoimi- tai yksityistapahtumaa. Te ja vieraanne tulevat kunnioittamaan kauneutta ja merkittävää ilmapiiriä ja tulette huomaamaan nopeasti että nämä kokonaisvaikutelmat ovat runsaiden henkilökohtaisten yksityiskohtien tuloksia, kuten alkuperäisten omistajien vaakuna, sisääntulokattojen maalaukset ja korvaamattomat antiikkihuonekalut ja taideteokset.

Hotelli on sijoitettu valtavan työskentelykartanon sydämeen, joka itsessään on syy käyntiin. Kaunis ja ylellinen puutarha tehtiin Héléna Attleen Portugalin puutarhat mukaan ja on opastettuja retkiä on maatilan eri osiin, sisältäen puutarhan, viinitarhat ja viinitehdas, jossa voitte seurata koko viininteon prosessia ja maistaa loppuunvietyä tuotetta.

Tulette olemaan niin lumoutuneita ainutlaatuisiin nähtävyyksiin että tulette aina viemään osan Casa da Ínsuaa mukananne.
HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.