Hotel Casa da Ínsua, Dão Portugal

In een prachtig landelijk gebied, omringd door een weelderige, legendarische tuin, staat een zeer nauwkeurig gerestaureerd, eeuwenoud statig barok landhuis. Het werd omgetoverd tot een pittoresk 5-sterrenhotel Casa da Ínsua, een van de beste historische hotels in Portugal.

Casa da Ínsua is ideaal voor mensen die een historische en unieke bestemming op een rustige locatie zoeken, of het nu voor ontspanning is of als gastheer voor een zakelijke- of privébijeenkomst. U en uw gasten zullen zich vergapen aan de pracht en praal en de opmerkelijke sfeer en u zult al snel bemerken dat deze eerste indrukken het resultaat zijn van talloze persoonlijke details, zoals het familiewapen van de oorspronkelijke bewoners, de muurschilderingen op het plafond van de hal en het onvervangbare antieke meubilair en de prachtige kunstwerken.

Het hotel ligt midden op een enorm landgoed, wat op zichzelf al voldoende reden voor een bezoek is. De prachtige en de exorbitante tuin was plaats van handeling in de Gardens of Portugal van Héléna Attlee. Er zijn rondleidingen met een gids over verschillende delen van het landgoed, waaronder de tuin, de wijngaarden en de wijnmakerij, waar u het hele proces van wijn maken kunt volgen en vervolgens het eindproduct kunt proeven.

U zult zo onder de indruk zijn van deze unieke plek dat u altijd een klein stukje Casa da Ínsua met u mee zult blijven dragen.
HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.