Ravintolat ja Baarit

Casa da Ínsua ravintolan ruokalista on valittu huolellisesti takaamaan että jokaiselle maulle on jotakin. On laaja valikoima kansainvälisiä ja portugalilaisia ruokia, mutta se on tietysti ylpeä tarjoamistaan paikallisista herkuista ja tyypillisistä ruoista. On á la Carte ruokalista joka sisältää keittiömestarin suosituksia.

Tyylin on myös valittu tyydyttämään jokaista. Uudenaikaisempi, se on maukas ja hienostunut. Tarpeeksi rento olemaan mukava samalla kun se on niin tyylikäs ja erinomaisella palvelulla että se on ihanteellinen myös virallisemmalle ruokailulle.

Viinilista on ravintolan erityinen kohokohta. Casa da Ínsuasta löydätte erinomaisen valikoiman Dão alueen, kuten myös muiden alueiden viinejä. Kaikki viinit ovat asiantuntijoiden valitsemia takaamaan ettei teillä ole ainoastaan paras ruokajuoma, vaan että voitte kokea parhaan ja jännittävimmän alueen tuottaman viinin.

Lähellä ravintoloita löydätte baarin, kutsuen teitä nauttimaan sen hemmottelevasta mukavuudesta. Laaja valikoima nestemäisiä virvoitusjuomia tarjoillaan täällä,  ja tulette tarvitsemaan runsaasti kuria voidaksenne jättää sen rennon ilmapiirin vain yhden drinkin jälkeen.  Esplanaadilla on myös baaripalvelu, antaen teille mahdollisuuden nauttia vihreästä ympäristöstä ja raikkaasta, leudosta ilmasta.Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.