Hotel Casa da Ínsua, Dão Portugal

I et vakkert landskap, omgitt av en frodig, legendarisk hage ligger en omhyggelig restaurert, århundre gammel, staselig barokk herregård. Den har nå blitt forvandlet til det sjarmerende 5-stjerners Hotel Casa da Insua, et av de flotteste historiske hoteller i Portugal.

Casa da Insua er ideelt for dem som ønsker en flott og unik destinasjon i en rolig beliggenhet, enten for ferie eller for å arrangere en bedrifts- eller privat begivenhet. Du og dine gjester vil nære ærefrykt for skjønnheten og den bemerkelsesverdige atmosfæren og du vil snart merke at disse generelle inntrykkene er resultatet av en myriade av personlige opplysninger, slik som våpenskjoldet til de opprinnelige eierne, veggmaleriene på inngangstaket og uerstattelige antikke møbler og kunstverk.

Hotellet ligger midt i hjertet av et enormt gårdsbruk, som i seg selv er en grunn til å besøke. Den vakre og ekstravagante hagen ble omtalt i Helena Attlees Hager i Portugal og det er omvisninger for ulike deler av eiendommen, inkludert hagen, vinmarkene og vinproduksjonen, der du kan følge hele prosessen av vinlaging og samtidig smake det ferdige produktet.

Du vil bli så sjarmert av de unike attraksjonene at du alltid vil ha en liten bit av Casa da Insua med deg.
HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.