Tapahtumat, ryhmät ja kokoukset

Viiden tähden Hotel Casa da Ínsua on ylpeä sen laajoista ja uudenaikaisista tiloista joissa pidetään tapahtumia. On laaja valikoima omistautuneita tapahtumahuoneita, joihin mahtuu jopa pienin kokous, aina suureen Beira huoneeseen, johon mahtuu satoja osanottajia.

Näiden huoneiden lisäksi on monia muita paikkoja joita voidaan käyttää tapahtumille, kuten sisäpihat jotka antavat teille mahdollisuuden nauttia Cada da Ínsuan kauniista puitteesta.

Se tarjoaa myös ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää tapahtumanne yhteen ihanista aktiviteeteistä maatilalla. Kenen liiketoimi kokous ei parantusi äärettömästi viininmaistelulla? Tai retkellä puutarhassa? Jopa golfklinikka tai -kilpailu voidaan järjestää.

Koska se on osa Vidabeira turismiryhmää, voi Casa da Ínsua sisältää myös eri ryhmän erikoistuneita osia järjestämään tapahtumanne jokaisen kuvittelemanne puolen, ja jopa joitakin joita ette edes voisi kuvitella. Rentoutukaa samalla kun tämä kokenut, ammattilaisten tiimi hoitaa kaiken tapahtumanne suunnittelun ja  toimeenpanon ja tekee siitä kaikille unohtumattoman.Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.