Viiden tähden Hotel Casa da Ínsuan tilat

Viiden tähden Hotel da Casa Ínsua on ylpeä itsestään yhdistäen parasta vanhasta ja uudesta. Huomaatte erinomaisen palvelun ja korvaamattoman antiikin ja taiteen yhdistyvän luomaan toisen aikakauden viehättävän ilmapiirin. Löydätte myös uusimman teknologian mukavuuden, kuten Internet yhteyden (lisämaksusta).

Yleisalueet ovat erinomaiset. Olohuone on ylellinen paikka tavata teille tärkeät ihmiset äärimmäisessä mukavuudessa.  Jos haluatte mieluummin hieman eristyneisyyttä, lukuhuone on täydellinen, antaen teille mahdollisuuden nauttia kirjoista, aikakauslehdistä ja sanomalehdistä rauhallisessa ilmapiirissä.

Casa da Ínsua tarjoaa, lisäksi, eirtyiset ja todella ainutlaatuiset tilat. Kuinka monet hotellit voivat tarjota teille juustonteko retken? Tai näyttävät teille miten hilloa tehdään? Tai niillä on kauppa joka myy oman maatilan gourmet juustoja, viinejä, oliiviöljyjä ja muita erikoisuuksia? Tai museo sisältäen sen historiallisia tavaroita? Tai sen oma luostari? Ja epätavalliset nähtävyydet eivät lopu tähän.

Casa da Ínsualla on viininteon perinne 1700-luvulta asti. Nykyään se on tunnustettu yhdeksi Dão alueen hienoimmaksi tuottajaksi. Sillä on paras portugalilainen moninaisuus, kuten Touriga Nacional, ja jopa, alueelle epätavallinen , Cabernet Sauvignon. Vieraat voivat varata viininteko retken  ja jopa osallistua sadonkorjuuseen, joka on yleensä syys- lokakuussa, riippuen olosuhteista. Erityisesti suositellaan viininmaistiaisia.

Puutarhat ovat toiset ihanat tilat, vetäen puoleensa monia ihailijoita, sisältäen Héléna Attleen, joka käsitteli niitä hänen uusimmassa teoksessaan Portugalin puutarhat. Hän käsitteli niiden hämmästyttävää kompleksin pohjapiirrosta ja tosiasiaa että ne roihuavat värillä läpi vuoden kiitos laajan ja kätevän istutuksen. Täältä löytyy jännittäviä kasveja, sisältäen harvinaisia lootuksia ja valtavan magnolian joka on kasvanut vuodesta 1842. Älkääkä jättäkö väliin metsäaluetta, muinaisilla  mammuuttipetäjillä ja Libanonin seetripuilla jotka ovat olleet täällä puutarhan alkuajoilta lähtien.

Tilojen todella ainutlaatuista valintaa varten on Casa da Ínsua ennennäkemätön.Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.