Hotel Casa da Ínsua, Dão Region, Portugal

GPS koordinaattorit: Leveysaste 40°40'34.53"N Pituusaste 7°42'23.42"W

Kun ajatte läpi Dãon viitoitetun viinialueen tulette ajamaan hasselpähkinä lehtojen, viikunapuu-, omena- ja päärynä hedelmäpuutarhojen ja tietenkin viinitarhojen ohi ennen kuin saavutte Penalva do Castelon pieneen kylään. Tämän rajalla, laajan, työskentelykartanon sydämessä, on juuri kunnostettu viiden tähden Hotel Cada da Ínsua.

Sijainti on niin hiljainen ja maalaishenkinen että tulette yllättymään kun huomaatte että tämä on vain 10 minuutin päässä suurelta moottoritieltä joka yhdistää Portugalin rannikon Salamancan kanssa Espanjassa.  Jo itsessään ajelu täällä ihaillen maaseutua on nautinto, ja tulette saamaan jopa enemmän irti tästä jos seuraatte Dãon viinireittiä, joka vie teidät osaan kiinnostavimpia nähtävyyksiä ja se on myös ihana tapa oppia tuntemaan tämän hurmaavan alueen maatiloja, viinitarhoja ja viinejä.

Tulette myös pian huomaamaan että toinen alueen erityispuoli on sen ruokakulttuuri. Ympäröivien vuorijonojen vaikutuksen alaisena, joista tunnetuin on Serra da Estrela, Portugalin korkein vuori ja tarjoten henkeäsalpaavan luonnon ja jopa hiihtoa talvisin, maut ovat vahvoja ja rikkaita. Keittiö käyttää aromaattisia vuoriyrttejä ja lihaa kuten villisikaa, jänistä ja kiliä. Paikallisten uuhien maidosta tehtyä pehmeää juustoa, queijo da estrela, pidetään Portugalin parhaana.

Tulkaa ja kokekaa tämä turmeltumaton ja tutkimaton alue samalla kun nautitte Casa da Ínsuan ylellisyydestä ja mukavuudesta.

Casa da Ínsuan lähin lentokenttä on Portossa, joka on noin 160km paässä. Mukavaa tapaa varten päästä sinne mukavasti, klikatkaa tästä LINK ja löydätte lisätietoa kuljetuksista.Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.