Hotel Montebelo Aguieira Lake Resort & Spa, Portugalin

Laajalla järven äärellä olevalla rakennuksella Montebelo Aguieira järven rantapenkereellä on viiden tähden Montebelo Aguieira Lake Resort & Spa. Maisema on häikäisevä ja lomakeskuksen ainutlaatuinen sijainti, kukkulalla avautuen yli järven, tarjoaa erinomaiset näköalat.

Talojen ja huoneistojen suunnittelu on uudenaikainen, sileillä valkoisilla pinnoilla jotka on täydennetty laadukkailla kivipinnoilla luonnon harmaan ja vaaleanruskean sävyillä. Sisätilat jatkavat tätä nykyaikaista, tyylikästä teemaa. Sijoitettu yli 35 hehtaariin, sisältäen yksityisen metsän ja edessä avaraa näköalaa yli veden, tunne on syrjäisestä ja suojellusta yhteisöstä runsaalla luonnontilalla; vapaus.

Koette tämä vapauden myös laajalla valikoimalla aktiviteettejä. Aamiaisen jälkeen, uinti uima-altaassa antaa päivälle oikean sävyn jonka jälkeen voitte kävellä alas huvivenesatamaan nauttimaan joistakin vesiurheiluista. Tai tehkää kävely- tai pyöräilyretki metsän läpi. Ja jos tämäkään ei ole tarpeeksi verkkaista teille, rentoutukaa ainoastaan altaan vieressä drinkin kanssa, lukien tai yksinkertaisesti hemmotellen näin upeiden, turmeltumattomien ympäristöjen mukavuudessa.

Ja jos nämä aktiviteetit, tila ja luonnon ja arkkitehtuurinen kauneus kuulostavat miellyttäviltä, pitäkää mielessä että lomakeskus yhdistää ne palkitun hotellin palveluihin ja tiloihin. Tulkaa ja ottakaa kaikki Montebelo Aguieirassa.HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.