Hotel Casa da Ínsua, Dão Portugal

I et smukt landskab, omgivet af en overdådig, legendarisk have, ligger en omhyggeligt restaureret, flere århundreder gammel prægtig herregård i barok stil. Det er nu blevet omdannet til det charmerende 5-stjernede Hotel Casa da Ínsua - et af de smukkeste, historiske hoteller i Portugal.

Casa da Ínsua er ideelt for personer, som søger en prægtig og unik destination i et fredfyldt område, hvad enten man ønsker at slappe af, være vært for et forretningsarrangement eller et privat arrangement. Du og dine gæster vil blive imponeret over skønheden og den bemærkelsesværdige atmosfære. Man vil hurtigt erfare, at dette indtryk skyldes alle de personlige detaljer såsom de oprindelige ejeres våbenskjold, freskoerne på loftet ved indgangspartiet og de uerstattelige antikke møbler og kunstværker.

Hotellet ligger i hjertet af et enormt område, hvor gæsterne kan være aktive - og det er i sig selv et besøg værd på dette hotel. Den smukke og ekstravagante have er blevet beskrevet i Héléna Attlees Portugals haver, og der er guidede ture til forskellige områder af ejendommen, bl.a. haven, vingården og vinhaven, hvor man kan følge hele vinfremstillingsprocessen og smage det færdige produkt.

Man bliver så fortryllet af de unikke seværdigheder, at man altid vil have en del af Casa da Ínsua i sit hjerte.
HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Bestilling

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.