Hotel Casa da Ínsua, Dão Portugal

I ett vackert landskap omgivet av en grönskande, sagolik trädgård står en minutiöst renoverad, sekelgammal ståtlig herrgård i barockstil. Den har nu omformats till charmiga 5-stjärniga Hotel Casa da Ínsua, ett av de finaste historiska hotellen i Portugal.

Casa da Ínsua är idealiskt för den som söker en storslagen och unik destination på en lugnare plats, vare sig det handlar om ren ledighet eller att stå som värd för ett affärsevenemang eller ett privat evenemang. Du och dina gäster kommer att bli mycket imponerade av skönheten och den speciella atmosfären. Snart kommer du att märka att det övergripande intrycket är ett resultat av en myriad med personliga detaljer, som exempelvis vapensköldarna från dom ursprungliga ägarna, väggmålningarna i taket vid ingången och oersättliga antika möbler och konstverk.

Hotellet är beläget i hjärtat av en enorm bruksegendom, något som bara det är en orsak till ett besök. Den vackra och påkostade trädgården medverkade i Héléna Attlees Gardens of Portugal (Portugals trädgårdar) och det finns guidade rundturer för olika delar av herrgården, inklusive trädgården, vingården och vinodlingarna och framställningen, där du kan följa hela vinframställningen och smaka på slutprodukten.

Du kommer att bli så tagen av de unika sevärdheterna att du med stor säkerhet alltid kommer att ta med dig en liten bit av Casa da Ínsua med dig
HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.