Hotel Palácio dos Melos Viseu Portugalin

Historiallisessa rakennuksessa joka on osa alkuperäistä piilopaikkaa Viseun muinaista keskustaa on viiden tähden Hotel Palácio dos Melos. Vain parin minuutin kävelymatkan päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä, ette voisi olla paremmin sijoitettu vierailemaan tällä tutkimattomalla helmellä joka on sijoitettu upean luonnonkauneuden alueelle.

Tulette rakastamaan sen baaria ja esplanaadin lumoavia näköaloja, jotka suovat teille ainutlaatuisen edullisen aseman josta katsella näköaloja ja Viseun elävän keskustan aktiviteettejä. Jakakaa tämä etuoikeutettu paikka jonkun erityisen ihmisen kanssa; drinkki täällä samalla kun katselette auringonlaskua on yksi monista pienistä hetkistä jotka saavat teidät arvostamaan käyntiänne täällä.

Hotellin päärakennuksessa on kaikki ylellisyys ja komeus jotka palatsilta voi odottaa ja uusi siipi lisää uudenaikaisen elementin lumoavaan sekoitukseen. Kaikki nykyaikaiset mukavuudet ja tilat, kuten johdoton internet, ovat saatavilla, tehden Palácio dos Melosta täydellisen valinnan niille jotka nauttivat sen ainutlaatuisesta menneisyydestä samalla kun arvostavat nykyajan parhaita puolia.

Miellyttävä hoito lomallenne!HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.