Events, grupper og møder

Det 5-stjernede Hotel Casa da Ínsua er stolte over de mange moderne faciliteter, som de kan tilbyde til forskellige arrangementer. Der er et stort antal lokaler, så man kan tilbyde lokaler til helt små møder til lokaler som Beira-lokalet, der kan rumme flere hundrede deltagere.

Derudover er der andre områder, som kan benyttes til arrangementer, f.eks. gårdhaverne, hvor man kan nyde Casa da Ínsuas smukke omgivelser.

Man har desuden mulighed for at knytte et arrangement sammen med en af de mange skønne aktiviteter på ejendommen. Hvilket forretningsmøde vil ikke få et ekstra touch med en vinsmagning? Eller en omvisning af haven? Man kan til og med arrangere en golfklinik eller -turnering.

Casa da Ínsua er en del af Vidabeira turistkoncernen og kan derfor inddrage specialiserede afdelinger i koncernen til at arrangere et helt arrangement med aktiviteter, man nok ikke engang ville drømme om. Slap af, mens dette erfarne, professionelle team tager sig af hele planlægningen og udførelsen af arrangementet, og gør det til en uforglemmelig oplevelse for alle.Bestilling

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.