Restauranter og Barer

Casa da Ínsuas menu i restauranten er nøje udvalgt, så der er noget for enhver smag. Der tilbydes et omfattende udvalg af internationale og portugisiske retter, men man er naturligvis stolte af de regionale delikatesser og typiske regionale retter. De har en a la carte-menu, som indbefatter køkkenchefens anbefalinger.

Indretningen er også udført, så alle vil føle sig veltilpas. Den er meget moderne, smagfuld og raffineret. Stilen er afslappet, men samtidig elegant og med en eminent service, så man kan også spise en formel middag her.

Vinlisten er en af restaurantens højdepunkter. På Casa da Ínsua finder man et udsøgt udvalg af vine fra Dão regionen og andre områder i nærheden. Alle vine er udvalgt af eksperter for at sikre, at man får den bedste vin, som passer til måltidet, men også udvalgt således, at man kan smage de bedste og mest interessante vine fra regionen.

I nærheden af restauranten ligger baren, som indbyder til luksuriøs komfort. Her serveres et omfattende udvalg af forfriskninger, og det er svært at løsrive sig efter en enkelt drink. På esplanaden kan man også sidde og få en forfriskning og nyde de grønne omgivelser og den friske, lindrende luft.Bestilling

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.