Evenementen, groepen & bijeenkomsten

Het 5-sterrenhotel Casa da Ínsua is trots op de uitgebreide en moderne faciliteiten voor het organiseren van evenementen. Er zijn verschillende speciaal ingerichte evenementenzalen, die geschikt zijn voor kleine besprekingen, tot de grote Beirazaal, waar plaats is voor honderden deelnemers.

Naast de zalen zijn er verschillende andere ruimten die u voor uw evenement kunt gebruiken, zoals de patio’s waar u ten volle van het prachtige decor van Casa da Ínsua kunt profiteren.

Het biedt ook de unieke mogelijkheid om uw evenement aan een van de geweldige activiteiten op het landgoed te koppelen. Welke zakelijke bespreking wordt nou niet oneindig veel beter met een wijnproefsessie? Of een rondleiding door de tuin? Zelfs een golfclinic of –toernooi kan worden geregeld.

Als onderdeel van de Vidabeiragroep, kan Casa da Ínsua ook verschillende gespecialiseerde afdelingen van de groep inzetten om elk aspect van uw evenement te regelen, zelfs de dingen waar u zelf niet eens aan denkt. Leun achterover terwijl dit ervaren, professionele team de planning en uitvoering van uw evenement op zich neemt en het voor iedereen onvergetelijk maaktSnelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.