Faciliteter på det 5-stjernede Hotel Casa da Ínsua

Det 5-stjernede Hotel Casa da Ínsua er stolte over at kunne tilbyde en kombination af det bedste af det gamle med det bedste af det nye. Servicen er fremragende, og kombineret med de uerstattelige antikviteter er der skabt en charmerende atmosfære fra en anden æra. Der er selvfølgelig også den sidste nye teknologi, f.eks. internetforbindelse (mod ekstra betaling).

Fællesområderne er imponerende. Opholdsrummet er yderst luksuriøst. Her kan man mødes med venner og bekendte i den ypperste komfort. Hvis man ønsker et mere afsides sted, er læselokalet et perfekt valg. Her kan man sidde og læse bøger, blade og aviser i fred og ro.

Derudover tilbyder Casa da Ínsua helt unikke faciliteter. Hvor mange hoteller kan tilbyde en omvisning, hvor man ser og oplever, hvordan ost produceres? Eller vise, hvordan man laver syltetøj? Eller har en butik, som sælger hjemmelavet gourmetost, vin, olivenolie og andre specialiteter? Eller eget museum med historiske genstande? Eller sit eget kloster? Og de specielle attraktioner slutter ikke med det.

Casa da Ínsua har en vinproducerende tradition, som går tilbage til det 18. århundrede. Det er i dag anerkendt som en af de bedste vinproducenter i Dão-regionen. De har de bedste portugisiske vindruesorter som f.eks. Touriga Nacional og til og med Cabernet Sauvignon, som er usædvanlig i denne region. Gæsterne kan bestille en omvisning til vinfremstilling og endda selv deltage i høsten, som normalt foregår i september og oktober, afhængig af vejrbetingelserne. Man bør absolut prøve en vinsmagning.

Haverne er en anden pragtfuld facilitet, som tiltrækker mange beundrere, bl.a. Héléna Attlee, som omtaler dem i sin nye bog, Portugals haver. Hun roser den meget komplekse plan og det faktum, at ahverne er fulde af farver hele året på grund af den omfattende og gennemtænkte plantesammensætning. Man finder fascinerende planter, bl.a. sjældne lotusblomster og en monumental magnolia, der har stået der siden 1842. Man skal absolut også besøge skovområdet med gamle kæmpefyrretræer og Libanon-ceder, som stammer helt tilbage til dengang, haven blev anlagt.

Hvis man vil have et virkeligt unikt udvalg af faciliteter, er Casa da Ínsua uden sidestykke.Bestilling

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.