Arrangementer, grupper & møter

5-stjerners Hotel Casa da Insua er stolt av sine omfattende og moderne fasiliteter for begivenheter. Det er en rekke dedikerte begivenhetsrom, i stand til å innkvartere selv de minste møter og opp til det store Beira rommet som rommer hundrevis av deltakere.

Foruten disse rommene er det en rekke andre områder som kan brukes til arrangementer, slik som patioene som lar deg nyte Casa da Insuas vakre omgivelser.

Det tilbyr også en unik mulighet til å kombinere arrangementet ditt med en av de flotte aktivitetene på gården. Hvilket forretningsmøte vil ikke bli uendelig mye bedre med en vinsmaking? Eller en tur i hagen? Selv en golf klinikk eller turnering kan arrangeres.

Som en del av Vidabeira turisme gruppen, kan Casa da Insua også involvere ulike spesialiserte deler av konsernet for å ordne alle aspekter av arrangementet som du kan forestille deg, og enda noen du mest sannsynligvis ikke kan. Slapp av mens dette erfarne, profesjonelle teamet tar seg av all planlegging og gjennomføring av arrangementet, og gjør det uforglemmelig for alle.Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.