Evenemang, Grupper och Möten

5-stjärniga Hotel Casa da Ínsua är stolt över sina många och moderna faciliteter som hjälper dig att stå värd för ett evenemang. Det finns ett stort urval bestämda evenemangsrum som kan inrymma också det allra minsta möte, upp till det stora Beira-rummet som kan ta emot hundratals deltagare.

Förutom dessa rum finns det många olika utrymmen som kan utnyttjas vid evenemang, som exempelvis patios så att du kan utnyttja Casa da Ínsuas vackra läge.

Det erbjuder också unika möjligheter för att koppla ditt evenemang till någon av de trevliga aktiviteterna på egendomen. Vilket affärsmöte kommer inte att förbättras betydligt av vinprovning?  Eller en rundtur i trädgården? Till och med en golfklinik eller turnering kan arrangeras.

Som del av Vidabeira tourism group kan Casa da Ínsua också involvera olika specialiserade delar av gruppen för att planera varje del av ditt evenemang som du kan tänka dig, och även sånt du förmodligen inte kan komma på. Koppla av medan vårt erfarna, professionella team tar hand om all planering och genomförande av ditt evenemang och gör det oförglömligt för alla inblandade parter.Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.