Gran Hotel Atlantis Bahía Real på Fuerteventura, Kanarieöarna

GPS koordinater: Breddgrad 28°43'41.55"N Längdgrad 13°51'19.91"W

 

Gran Hotel Atlantis Bahía Real smeks av ett hav av turkos-skimrande, varmt vatten vid kanten av de vita sanddynerna i naturreservatet Corralejo och ligger och vakar över den lilla ön Lobos, som sticker upp ur vattnet i fjärran. Hotellet har en avundsvärt läge.

Mitt framför hotellet finns en vindskyddad strand. Strandälskare hittar också sitt paradis vid de vackra, oändliga sanddynerna i Corralejos naturreservat som ligger söder om hotellet. Längs den här långa kuststräckan finns många orörda stränder, där man som besökare kan njuta av sköna dagar i solen, långt från larmet som finns på många av de andra Kanarieöarnas mer utbyggda semesterorter. Många av stränderna längs den här sköna kusten är populära bland windsurfare, surfare och de som åker kiteboard och det finns avskilda strandremsor för nudister.

I Corralejo kan man hitta många barer, restauranger, affärer och möjlighet till idrott och utflykter, och det trevliga hamnområdet i fiskarenas äldre del av staden har många utomhuskaféer och utsökta fiskerestauranger.

Från hamnen går det dagligen färjor och båtar till de närbelägna öarna Lanzarote och Lobos, och man kan ta sig en dagstur och se de flesta av Lanzarotes fascinerande vulkaniska landskap eller gå naturvandring runt den lilla ön Lobos naturreservat, som är 5 km² stort. Det finns också utflykter med båtar med glasbotten längs öns stränder, då man får chansen att med egna ögon se det vackra livet under vattnet i det marina reservatet.

Barn älskar alla vattenrutschbanor i den närbelägna vattenparken Baku och för golfare finns det en bana med 9 hål, Corralejo Golf, i utkanten av staden.Se priser och boka online här

Quickbooker


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
WIFI
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.