Gran Hotel Atlantis Bahía Real, Fuerteventura, Kanariøyene

GPS Koordinater: Breddegrad 28°43'41.55"N Lengdegrad 13°51'19.91"W

 

Omkranset av det varme turkise vannet og grensen til de drivende hvite sanddynene i naturreservatet Corralejo, samt en rolig plassering av den beskyttede småøya Lobos som stiger opp fra havet i det fjerne tilbyr Gran Hotel Atlantis Bahía Real en virkelig misunnelsesverdig beliggenhet.

Det ligger en lun strand rett foran hotellet. De vakre uavbrutte, sanddynene og strender i naturreservatet Corralejo, som ligger sør er et paradis for strandløver. Denne lange kystlinje tilbyr en rekke uberørte strender der besøkende kan sette pris avslappende dager i solen, langt unna byens kjas og mas på Kanariøyenes mer utviklede feriesteder. Mange av strendene på den lekre, lange kystlinjen er også populært for brettseiling, surfing og kitting, mens de mer bortgjemte strekninger er en favoritt for naturister.

Mange restauranter, barer, butikker og sports- eller ekskursjonsarrangører er tilgjengelig i Corralejo, mens det hyggelige havneområdet i den gamle fiskedelen av byen har mange utendørs kafeer og gode fiskerestauranter.

Ferger og båter til de nærliggende øyene Lanzarote og Lobos går regelmessig fra havnen, og tilbyr dagsturer til de store attraksjonene i Lanzarotes storslått vulkanske landskapet eller turer i naturen på 5 kvadratkilometer i naturreservatet på småøya Lobos. Det tilbys også utflukter i glassbunnbåter rundt kysten, slik at besøkende selv kan se skjønnheten i det rike livet under vann i dette fredede marineområdet.

Barna vil elske vannskliene i vannparken Baku som ligger like ved, og for golfere ligger det en 9-hullsbane på Corralejo Golf i utkanten av byen.Sjekk Prisene og Bestill Online

Quickbooker


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
WIFI
Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.