Det här har Gran Hotel Atlantis Bahía Real att erbjuda

Hotellet har ett makalöst utbud av olika faciliteter och detta tillsammans med en vänlig personal och lyxiga detaljer, gör att varje dag blir en härlig upplevelse.

Hotellet har vackra planteringar med dungar av palmer runt utomhuspoolerna och barnpoolen och man får känslan av att vara i en oas, som smälter in i det omgivande landskapet av turkost vatten och de vulkaniska öarna långt borta. I det här området står det fullt av solsängar och parasoller, så att man som gäst kan njuta av de sköna vyerna samtidigt som man lapar sol.

Som förälder kan man verkligen ta det lugnt och koppla av, för barnen blir väl omhändertagna. Det finns många olika aktiviteter och underhållning, som en lekpark, minidisco på eftermiddagarna och miniklubb för åldrarna 4-12 år. Kidsclub är för barn över 7, och där finns spel och playstation-hörna som de kan roa sig med. Bebisar har också sitt, med barnmatsburkar, babymonitor, badbalja, babysäng och flaskvärmare, som bara är några av de många faciliteter de minsta har till förfogande.

Hotellets spa-anläggning Bahía Vital Spa, är 3000 m² stort med en mängd olika bekvämligheter i lyxig miljö och enastående utsikt. Behandlingar med hydroterapi och skönhetsbehandlingar kan kompletteras med fitness-program i det förstklassiga gymmet.

Den som planerar en gruppresa eller en konferens, får guldkant på hotelldagarna genom att bo på sofistikerade Gran Hotel Atlantis Bahía Real. Omgivningarna är vackra och det finns ett flertal fullt utrustade konferensrum att välja bland och när mötet är slut, väntar många olika aktiviteter och trevliga middagar, som kan arrangeras för att höja vistelsen till skyarna.

På Gran Hotel Atlantis Bahía Real finns också en boutique, en souveniraffär, internetuppkoppling i alla rum, WiFi i lobbyn och i konferenslokalerna, biluthyrning, barnpassning och tvättservice. Det finns en servicebuss som transporterar gäster till och från stränderna i Corralejo.Se priser och boka online här

Quickbooker


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 001facilities.jpg
  • 002facilities.jpg
  • 003facilities.jpg
  • 004facilities.jpg
  • 005facilities.jpg
  • 006facilities.jpg
  • 007facilities.jpg
WIFI
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.