Konferens på Fuerteventura

Gran Hotel Atlantis Bahía Real erbjuder företagskunder en imponerande service, som med all säkerhet gör företagsevenemanget till en stor succé och som samtidigt imponerar på deltagarna. Hotellet har haft förmånen att hålla många företagsevents, med deltagare från så olika delar av företagsvärlden som farmakologi-, kosmetik-, finans-, universitets- och bilsektorn.

Den som vill förlägga ett evenemang hit kan välja mellan en mängd olika konferenslokaler, som är utformade för att passa alla typer av företagsevenemang och de är mellan 64 och 448 m² stora och kan ta emot mellan 30-450 deltagare. Det finns också två multifunktionella utrymmen och mindre pausrum. Till alla möteslokalerna hör terrasser för kaffepauser, särskild AV-utrustning, WiFi-internetuppkoppling, det finns dagsljus, luftkonditionering och i standardutrustningen ingår papper, pennor och mineralvatten.

Efter en hård arbetsdag kan deltagarna koppla av helt och hållet med många olika typer av underhållning som ordnas under kvällen. Man kan dansa till sambarytmer under temamiddagen ”Karneval året om”, relaxa på Ibiza-vis i vita kläder under “Ibiza Night”, eller insupa de exotiska dofterna när det är “Arabian Night Under a Fuerteventura Sky”, för att lätta upp den formella samvaron under dagtid. Det går också att ordna med utflykter, idrottsaktiviteter och behandlingar för trevliga stunder på Spa Bahía Vital.Se priser och boka online här

Quickbooker


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 001random.jpg
  • 002random.jpg
  • 003random.jpg
  • 004random.jpg
  • 005random.jpg
  • 006random.jpg
  • 007random.jpg
WIFI
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.