Gran Hotel Atlantis Bahía Real, Fuerteventura, Kanarieøerne

GPS Koordinater: Breddegrad 28°43'41.55"N Længdegrad 13°51'19.91"W

 

Badet i varmt turkisblåt hav, omgivet af drivende hvide klitter i Corralejo Nature Reserve og med fredelig udsigt til den beskyttede Isla de Lobos der rejser sig i det fjerne, nyder Gran Hotel Atlantis Bahía Real en virkelig misundelsesværdig beliggenhed.

Der er en afskærmet strand lige foran hotellet. Alternativt ligger de smukke uforstyrrede klitter og strande i Corralejo naturparken lige syd for hotellet og er strandgæsternes paradis. Den lange kystlinje byder på rækker af uspolerede strande hvor gæsterne kan nyde afslappede dage i solen, langt fra livet og støjen på de mere udviklede resorts på Kanarieøerne. Mange af strandene på denne smukke kystlinje er også populære for windsurfere, surfere og kitesurfere mens de mere afskærmede strækninger er favoritter for naturisterne.

Corralejo byder på masser af restauranter, barer, butikker og sports- eller udflugtsorganisatorer, mens det dejlige havneområde i den gamle fisker-bydel byder på mange udendørs caféer og fremragende fiskerestauranter.

Der er regelmæssige færgeafgange til naboøerne Lanzarote og Lobos fra havnen, med endags udflugter til de største attraktioner i Lanzarotes betagende vulkanske landskaber eller naturvandringer i det 5 km² naturreservat på Isla Del Lobos. Der er også udflugter i glasbundsbåde omkring øens kyster så gæsterne kan se skønheden i det rige liv under vandet i dette havreservat.

Børnene vil elske vandrutsjebanen i det nærliggende Baku vandland og golfspillere vil glæde sig over den 9 hullers bane Corralejo Golf der ligger i byens udkant.Tjek priser og bestil online

Bestilling


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
WIFI
Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.