Gran Hotel Atlantis Bahía Real, Fuerteventura, Canarische eilanden

GPS coördinaten: Geografische breedte 28°43'41.55"N Lengte 13°51'19.91"W

 

Het warme, helderblauwe water kabbelt voor het Gran Hotel Atlantis Bahía Real en het wordt begrensd door de witte zandduinen van het Corralejo Natuurreservaat. Gran Hotel Atlantis Bahía Real kijkt uit op het beschermde eiland Lobos, dat oprijst uit het water in de verte en het staat daarmee op een werkelijk benijdenswaardige locatie.

Direct voor het hotel ligt een beschut strand. Daarnaast zijn de schitterende ononderbroken zandduinen en de stranden van het Corralejo Natuurreservaat die iets zuidelijker liggen, een paradijs voor strandliefhebbers. Deze lange kustlijn voorziet in een opeenvolging van ongerepte stranden waar bezoekers kunnen genieten van ontspannen dagen in de zon, ver verwijderd van de bedrijvigheid van de drukkere badplaatsen op de Canarische eilanden. Veel stranden langs deze prachtige lange kustlijn zijn ook populair onder windsurfers, surfers en kiteboarders, terwijl de meer afgelegen zandvlakten favoriet zijn onder naturisten.

In Corralejo zijn veel restaurants, bars, winkels en sport- en excursiemogelijkheden, terwijl in het gezellige gebied rond de haven in het oude vissersdeel van de stad veel openluchtcafés en uitstekende visrestaurants liggen.

Veerponten en boten naar de naburige eilanden Lanzarote en Lobos vertrekken dagelijks vanuit de haven. Deze voorzien in dagtochten naar de belangrijkste bezienswaardigheden in het adembenemende vulkaanlandschap op Lanzarote of trektochten in de natuur door het 5 km² grote Natuurreservaat van het eiland Lobos. Er zijn ook excursies in boten met glazen bodem rond de kustlijn van dit eiland, zodat bezoekers met eigen ogen het rijke onderwaterleven van dit zeereservaat kunnen aanschouwen.

Kinderen zijn gek op de glijbanen van het nabijgelegen waterpark Baku en golfers zullen blij zijn in de wetenschap dat de 9 holes tellende baan van Corralejo Golf aan de rand van de stad ligt.Check tarieven en boek online

Snelboeker


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
WIFI
Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.