Gruppresor till Gran Hotel Atlantis Bahía Real

Det finns många orsaker till att resa till Fuerteventura med en grupp, men vad det än handlar om kommer deltagarna i gruppen att uppskatta alla aktiviteter och underhållning som finns på Gran Hotel Atlantis Bahía Real.

Förutom det förstklassiga boendet och alla lyxiga detaljer för grupper på det här hotellet, ordnar Gran Hotel Atlantis Bahía Real också med flera olika idrotts- och utomhusaktiviteter som “pricken över i” under vistelsen. Några av de många spännande aktiviteterna som hotellet ordnar med är exempelvis golf-turer till Fuerteventuras golfklubb, djuphavsfiske runt Fuerteventuras och Lanzarotes vatten och dykarexpeditioner längs den lilla ön Lobos kust.

Man kan också utforska allt som finns att se på land på Fuerteventura, som att delta i quad-utflykter på nordsidan, jeep-safari på den norra, södra eller centrala delen av ön, eller åka och se på naturreservat och historiska platser. Mot slutet av dagen finns det ingenting bättre än att runda av med en tur, som hotellet organiserar, till de bästa, äkta kvalitetsrestaurangerna på ön.

För mer formella bjudningar och firanden finns Salon Real, som passar utmärkt för galamiddagar eller stora banketter. Som alltid på det här hotellet, har man tänkt mycket på detaljer också i de här sammanhangen, för att evenemanget ska kännas lyxigt och raffinerat.Se priser och boka online här

Quickbooker


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 001random.jpg
  • 002random.jpg
  • 003random.jpg
  • 004random.jpg
  • 005random.jpg
  • 006random.jpg
  • 007random.jpg
WIFI
Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.