Gran Hotel Atlantis Bahía Real, Fuerteventuralla, Kanariansaarilla

GPS koordinaattorit: Leveysaste 28°43'41.55"N Pituusaste 13°51'19.91"W

 

Lämpimien turkoosien vesien huuhtomina, reunustettu, reunustettu Corralejon ajelehtivilla valkoisilla hiekkadyyneillä ja katsoen rauhallisesti Lobosin suojattua pikkusaarta joka nousee vedestä kauempana, Gran Hotel Atlantis Bahía Real nauttii todella kadehdittavasta sijainnista.

Aivan hotellin edessä on suojainen ranta. Vaihtoehtoisesti, Corralejo luonnonpuiston kauniit jatkuvat hiekkadyynit ja rannat jotka sijaitsevat kohti etelää ovat rannasta pitävien paratiisi. Tämä pitkä rannikkoviiva tarjoaa turmeltumattomien rantojen sarjan jossa kävijät voivat ihailla rentouttavista päivistä auringossa, kaukana Kanariansaarten edistyneimpien lomakeskuksien tungoksesta ja hälinästä. Monet tämän ihanan pitkän rannikkoviivan rannoista ovat suosittuja myös purjelautailijoiden, surffaajien ja leijalautailijoiden keskuudessa kun taas syrjäisemmät osat ovat naturistien suosikkeja.

Monet ravintolat, baarit, kaupat ja urheilujen tai retkien järjestäjät ovat saatavilla Corralejossa, samalla kun mukava satama-alue kaupungin vanhassa kalastaja osassa ylpeilee ulkoilma kahviloilla ja erinomaisilla kalaravintoloilla.

Lauttapalvelut ja laivat Lanzaroten ja Lobosin naapurisaariin lähtee säännöllisesti satamasta, tarjoten päiväretkiä Lanzaroten henkeäsalpaavan tulivuoriperäisen maiseman päänähtävyyksille tai ympäri Lobosin pikkusaaren 5 km² luonnonpuiston luonnonpolkujen. Retkiä on myös lasipohjaisilla laivoilla ympäri tämän saaren rannikkoa jotta kävijät voisivat todistaa itse tämän merenalaisen luonnonpuiston rikkaan vedenalaisen elämän kauneutta.

Lapset tulevat pitämään läheisen Baku vesipuiston vesiliukumäistä ja golffaajat ovat mielissään tiedosta että 9-reikäinen kenttä Corralejo Golf sijaitsee kaupungin liepeillä.Tarkista hinnat ja varaa online

Pikavaraus


EnglishSpanishGermanPortugueseFrenchItalianRussianDanishFinnishNorwaySwedishNederlands
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg
  • 04location.jpg
  • 05location.jpg
WIFI
Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.