Montebelo Aguieira Lake Resort & Spa Hotel, Portugal

Aan de oevers van het Montebelo Aguieira-meer, in een groots opgezet nieuw project, staat het 5-sterren Montebelo Aguieira Lake Resort & Spa. Het landschap is oogverblindend mooi en de unieke locatie van het resort, op een verhoging met uitzicht over het meer, biedt spectaculaire vergezichten.

De huizen en appartementen zijn modern van opzet, met gladde witte oppervlakken aangevuld met ruw aanvoelende stenen vlakken met natuurlijke grijze en lichtbruine tinten. In het interieur wordt dit eigentijdse, stijlvolle thema voortgezet. Het resort, dat meer dan 35 hectare groot is en een privébos en vrij uitzicht over het water heeft, wekt de indruk van een afgelegen en beschermde gemeenschap in een overvloed aan natuurlijke ruimte en vrijheid.

U zult deze vrijheid ook ervaren in de ruime keuze aan activiteiten. Na het ontbijt kunt u – voor een goede start van de dag - een duik nemen in het zwembad en vervolgens een wandeling maken langs de jachthaven om van een aantal watersporten te genieten. Natuurlijk kunt u ook een wandeling of fietstocht door het bos maken. En mocht zelfs dit niet de ontspanning geven die u zoekt, dan vindt u die vast wel aan de rand van het zwembad met een drankje, bij het lezen van een boek of door u simpelweg onder te dompelen in de aangename sfeer van een dergelijke schitterende en ongerepte omgeving.

En als deze activiteiten, ruimte en natuurlijke en architectonische schoonheid u aantrekkelijk in de oren klinken, vergeet dan niet dat het resort ook nog al de diensten en faciliteiten biedt van een tophotel. Kom en geniet ervan in het Montebelo Aguieira.HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.