Hotel Montebelo Aguieira Lake Resort & Spa, Portugal

Det 5-stjernede Montebelo Aguieira Lake ligger i en stor udstykning ved bredden af en sø. Det omliggende landskab er helt fantastisk og med den unikke beliggenhed på et højdedrag over søen har man en betagende udsigt.

Husenes og lejlighedernes design er moderne med bløde, hvide overflader komplimenteret af teksturerede stenplader i naturlige grå og lysebrune nuancer. Den indvendige indretning er en fortsættelse af dette moderne, stilfulde tema. Området er på over 35 hektar og omfatter egen skov. Der er uhindret udsigt over vandet, og man får en følelse af, at man befinder sig i et afsides og beskyttet område i en overflod af natur - man får virkelig en følelse af frihed.

Samme frihedsfølelse oplever man med det omfattende udvalg af aktiviteter. Efter morgenmaden er en tur i swimmingpoolen en god start på dagen, og bagefter kan man slentre ned til marinaen og kaste sig ud i en af de mange sportsaktiviteter. Man kan også vælge at gå en tur eller tage en cykeltur gennem skoven. Og hvis det ikke er det, du forstår ved ferie, så slap af ved poolen med en drink, læs en god bog eller bare sid og nyd de pragtfulde, uspolerede omgivelser.

Hvis det lyder attraktivt med alle disse aktiviteter, rummeligheden og den arkitektoniske skønhed, så husk, at stedet kombinerer disse med al den service og alle de faciliteter, som man forventer at have på et førsteklasses hotel. Kom og oplev det fantastiske Montebelo Aguieira.HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Bestilling

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.