Hotel Montebelo Aguieira Lake Resort & Spa, Portugal

På en ny stor semesteranläggning vid stranden av sjön Montebelo Aguieira ligger 5-stjärniga Montebelo Aguieira Lake Resort & Spa. Landskapet är bländande och anläggningen ligger på en unik plats, på en höjd med utsikt över sjön, med en enastående utsikt.

Husens och lägenheternas design är modern, med mjuka vita ytor, kompletterade med strukturerade stenplattor med naturliga grå och ljusbruna toner. Interiören fortsätter på detta moderna, eleganta tema. Är beläget på ett över 35 ha stort område, inklusive privat skog med helt fri utsikt över sjön från framsidan. Detta ger en känsla av en avskild och skyddad plats med ett naturligt överflöd; frihet.

Du kommer också att få uppleva denna frihetskänsla genom det stora urvalet av aktiviteter. Efter frukost kan du ta ett dopp i poolen för att få den rätta känslan för dagen och sedan ströva ner till marinan för att njuta av några av vattensporterna. Eller också kan du ta en promenad eller en cykeltur genom skogen. Skulle det här inte vara tillräckligt avkopplande för dig, kan du bara slappna av vid poolen med en drink, läsa eller helt enkelt skämma bort dig själv med all den komfort som finns i denna enastående och oförstörda miljö.

Om dessa aktiviteter, det stora området och den naturliga och arkitekturiska skönheten verkar lockande, kom då också ihåg att denna anläggning kombinerar det med en service och bekvämligheter som bara finns på ett förstaklass hotell. Kom hit och upplev allt detta på Montebelo Aguieira.HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.