Hotel Palácio dos Melos Viseu Portugal

In een historisch gebouw dat deel uitmaakt van een oorspronkelijke toegangspoort naar het oude stadscentrum van Viseu, staat het 5-sterrenhotel Palácio dos Melos. Omdat de belangrijkste toeristische plekken op slechts enkele minuten loopafstand liggen, is er geen betere uitvalsbasis denkbaar voor een bezoek aan deze onontdekte parel in het midden van een regio met een prachtige natuur.

U zult verliefd worden op het betoverende uitzicht vanuit de bar en vanaf de promenade, waardoor u een uniek beeld hebt waarvan u de vergezichten en levendige activiteiten van Viseu’s centrum kunt bewonderen. Deel deze bevoorrechte plek met een speciaal persoon; hier een drankje drinken is een van de vele momenten die uw verblijf tot een genot zullen maken.

Het hoofdgebouw van het hotel heeft alle luxe en grandeur die men van een paleis kan verwachten, en de nieuwe vleugel voegt een modern element toe; een betoverende mix van jong en oud. Al de eigentijdse voorzieningen en faciliteiten zijn beschikbaar, zoals draadloos internet, waardoor het Palácio dos Melos de perfecte keuze is voor diegenen die zowel genieten van zijn unieke verleden als van het beste van nu.

Een ongekend genot voor uw vakanties!HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.