Montebelo Aguieira Lake Resort & Spa Hotel, Portugal

I et omfattende nytt byggefelt på bredden av Montebelo Aguieira Lake ligger 5-stjerners Montebelo Aguieira Lake Resort & Spa. Landskapet er imponerende og den unike plasseringen av resortet, på en høyde med utsikt over innsjøen, tilbyr en spektakulær utsikt.

Utformingen av hus og leiligheter er moderne, med glatte hvite flater som suppleres med strukturerte steinplater i naturlige grå og lysebrune toner. Interiøret holder også denne moderne, elegante stilen. Med et område på over 35 hektar, inkludert en privat skog og uhindret utsikt over vannet, vil du ha følelsen av frihet i et skjermet og beskyttet miljø i naturlige omgivelser.

Du vil også oppleve denne friheten i det store utvalget av aktiviteter. Etter frokost, vil en morgendukkert i svømmebassenget sette rette tonen for dagen og deretter kan du spasere ned til havnen for å nyte noen av vannsport aktivitetene, eller ta en spasertur eller sykkeltur gjennom skogen. Og hvis ikke dette er nok, kan du slappe av ved bassengkanten med en drink, lese eller bare forkjæle deg selv i den behagelige komforten av slike fantastiske, uberørte omgivelser.

Hvis disse aktivitetene, områdene og naturlig, arkitektonisk skjønnhet høres tiltalende ut, må du huske at resortet kombinerer dem med alle tjenester og fasiliteter fra et førsteklasses hotell. Kom og opplev alt på Montebelo Aguieira!HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.