Hotel Príncipe Perfeito Viseu Portugal

In een betoverend decor van zorgvuldig onderhouden parken staat op maar 5 minuten van het centrum van het historische Viseu, het statige 4-sterrenhotel Príncipe Perfeito. Door de uitstekende ligging, ook vlakbij de afrit naar de Serra da Estrela, is Hotel Príncipe Perfeito de ideale keus voor een zakenreis en voor een vakantie waarin u deze fascinerende en nog onontdekte regio gaat verkennen.

Gebouwd in de stijl van een statig landhuis, ligt het te midden van omringende weelderige parken waardoor het een beschermde en vredige sfeer uitstraalt. Het hotel beschikt over alle moderne faciliteiten en het comfort dat u mag verwachten en het is ingericht in een klassieke stijl met unieke, op maat gemaakte snufjes. Het hotel is trots op de buitengewone service en u zult tijdens uw hele verblijf een warme gastvrijheid ervaren.

De ruime, comfortabele kamers, een ruim aanbod aan buitenactiviteiten, uitstekend dineren en de uitnodigende sfeer zorgen er voor dat u nog veel langer zou willen blijven.

Hotel Príncipe Perfeito is al net zo perfect als de prins aan wie het zijn naam ontleende.

HOTÉIS MONTEBELO
Penalva do Castelo - Casa da Ínsua
Vale da Aguieira - Montebelo Aguieira Lake & Resort Spa
Viseu - Palácio dos Melos Hotel :: Montebelo Hotel & Spa :: Príncipe Perfeito Hotel

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.