Hotel Métropole Lissabon

Hotels in Lissabon kunnen niet centraler liggen dan het prachtige 3-sterrenhotel Métropole. Aan het indrukwekkende Rossioplein in het historische centrum van Lissabon liggen alle historische wijken op loopafstand. Als u verder moet reizen, ligt de uitstekende metro en het treinstation direct om de hoek. Het hotel wordt omgeven door bars en cafés. Maar een klein stukje en u bent in het chique Chiado of in het pittoreske Bairro Alto. Een kleine wandeling leidt u naar het oude kasteel.

Bijna honderd jaar oud en intensief gerenoveerd, het historische meubilair, de inrichting en de kleurkeuze helpen de oorspronkelijke stijlvolle en ontspannen sfeer te behouden. Het Métropole is een welgevestigde klassieker in Lissabon, met daarbij het voordeel van modern comfort zoals draadloos internet, airconditioning en dubbele beglazing, waardoor u zelf kunt uitmaken hoeveel bedrijvigheid van deze levendige stad wilt meekrijgen. Het Hotel Métropole is een rustige oase in het centrum van deze bruisende stad.


 
  • metropole_welcome01.jpg
  • metropole_welcome02.jpg
  • metropole_welcome03.jpg

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.