Hotel Métropole Kamers en Suites, Lissabon

Elke kamer heeft zijn eigen, persoonlijke stijl, met oorspronkelijk historisch meubilair. Gasten kunnen ontspannen in hun kamer terwijl ze naar satelliettelevisie kijken, kunnen contact houden via de directe telefoonlijn en hebben altijd een verfrissing bij de hand uit de minibar. Het historische gevoel is ook bewaard gebleven in de gerenoveerde privébadkamers, met handgemaakte Portugese tegels die voor een gezellige sfeer zorgen. Er is ook een haardroger aanwezig.

Alle kamers hebben uitzicht op het Rossioplein en het kasteel of op de Carmo-ruïnes. De dubbele beglazing en de uitstekende isolatie maken van de kamers een oase van rust. De airconditioning en de verwarming zorgen ervoor dat zelfs het koudste en warmste weer de gasten geen parten speelt. De kamers in Hotel Métropole zijn ideaal voor ontspanning en om te herstellen voor nog meer winkelen, sightseeing of zakendoen.


 
  • metropole_rooms01.jpg
  • metropole_rooms02.jpg

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.