Hotel Métropole Lissabon

Du kan inte bo på ett mer centralt hotell i Lissabon än på charmiga trestjärniga Hotel Métropole. Från det storslagna Rossio-torget i den historiska stadsdelen i Lissabon finns alla historiska områden på promenadavstånd. Om du behöver resa längre bort finns det en utmärkt tunnelbana samt en järnvägsstation precis runt hörnet. Barer och caféer omger hotellet. På bara några meters promenadavstånd befinner du dig i eleganta Chiado eller i pittoreska Bairro Alto. En kort promenad och du befinner dig i ett gammalt slott.

Hotellet är nästan hundra år gammalt och har genomgått en omfattande restaurering. Dom tidstypiska möblerna, inredningen och valet av färgtoner hjälper till att behålla den ursprungliga elegansen och den avslappnade atmosfären. Métropole är en fast etablerad klassiker i Lissabon, med moderna bekvämligheter som trådlöst internet, luftkonditionering och dubbla fönster som extra fördelar. På detta sätt kan du välja precis hur mycket du vill uppleva av denna livfulla stad. Hotel Métropole är en lugn oas i hjärtat av denna pulserande stad.


 
  • metropole_welcome01.jpg
  • metropole_welcome02.jpg
  • metropole_welcome03.jpg

Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.