Hotel Astória Coimbra Portugal

Stap de wereld binnen van het 3-sterrenhotel Astória in Coimbra en doe een stap terug in de tijd van een gracieus tijdperk. Het gebouw dateert uit 1926 en is al sinds het voor de eerste maal de deuren opende een bezienswaardigheid in het centrum van het historische Coimbra. Het hotel heeft de elegantie van die tijd behouden en heeft het comfort en de reputatie van een stekende service alleen maar vergroot.

Een favoriete bestemming bij reizigers die de voorkeur geven aan het origineel boven de kopie, die de glans van ouderdom kunnen waarderen die door de tijd heen wordt gegeven aan de fijnste materialen en het beste vakmanschap, de stijl van het hotel is klassiek en het is smaakvol ingericht met antiek. En hoewel de atmosfeer de jaren ’20 uitademt, maken de onopvallende moderne faciliteiten, zoals draadloos internet, uw bezoek nog comfortabeler.

Geniet van het serene uitzicht over de rivier en de stad vanaf de ligging aan de rivierzijde, direct in het centrum van het commerciële deel van Coimbra en op maar een klein stukje lopen van het historische deel. En als u de stijl en geschiedenis van de deze prachtige stad op prijs stelt, zult u zeker blij zijn met het feit dat u ergens verblijft waar een bijdrage wordt geleverd aan deze stijl, geschiedenis en schoonheid.


 
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.