Curia Palace Hotel Coimbra Portugal

Net buiten Coimbra, in midden Portugal, staat omgeven door wijngaarden, een groot privépark en een golfbaan, het unieke 4-sterren Curia Palace Hotel. Een juweeltje uit de twintiger jaren, en de onlangs uitgevoerde renovatie was met name gericht op het behouden van de originele klasse en gracieuze sfeer.

Authentieke details en prachtige antiquiteiten alom. Immense ruimten, hoge plafonds; men is zich altijd bewust in een art deco paleis te zijn. U voelt zich niet alleen als een vorst, maar ook nog eens in een gouden eeuw. Dit is een van de laatste historische kuuroorden in Portugal en met de voordelen van moderne faciliteiten hebt u hier het beste uit verschillende tijden.

Of u nu hier bent voor een belevenis in een moderne spa in dit voortreffelijke kuuroord, voor een gezinsvakantie waarbij u kunt profiteren van een ruim aanbod aan faciliteiten, voor een luxe uitvalsbasis van waaruit u de toeristische rijkdommen van de regio kunt gaan ontdekken, of wilt u een conferentie of ander businessevenement in stijl organiseren, dan maakt het Curia Palace uw verblijf zeker bijzonder.


 
  • curia_01.jpg
  • curia_01a.jpg
  • curia_02.jpg

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.