Curia Palace Hotel Coimbran Portugalin

Aivan Coimbran ulkopuolella, keski-Portugalissa, ympäröity viinitarhoilla, sen suurella yksityisellä puistolla ja golfkentällä, on ainutlaatuinen neljän tähden Curia Palace Hotel. Helmi 1920-luvulta, sen äskettäinen täydellinen kunnostus on huolehtinut erityisesti sen alkuperäisen tyylikkyyden ja loistavan ilmapiirin ylläpidosta.

On runsaasti aitoja yksityiskohtia ja erittäin hienoja antiikkeja. Laajoja tiloja, korkeita kattoja; olette aina tietoisia että olette art deco palatsissa. Ette tunne ainoastaan kuin olisitte kuninkaallinen, vaan myös kuin kuninkaallinen kultaisella ajalla. Tämä on yksi äärimmäisistä historiallisista lomakeskus kokemuksista Portugalissa ja, uudenaikaisten tilojen eduilla, teillä on parasta kaikilta ajoilta.

Olette täällä sitten uudenaikaista kylpyläkokemusta varten tässä vuosikerta kylpylä lomakeskuksessa, perhelomalla nauttien valikoimasta tiloja, hemmottelevalla lähtökohdalla tutkia alueen moninaisia nähtävyyksiä, tai haluatte pitää konferenssin tai toisen liiketoimitapahtuman tyylillä, Curia Palace tekee käynnistänne poikkeuksellisen.


 
  • curia_01.jpg
  • curia_01a.jpg
  • curia_02.jpg

Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.