Bussaco Palace Hotel, Portugal

Midden in een prachtig bos staat het 5-sterren Bussaco Palace Hotel. Oorspronkelijk gebouwd als koninklijk toevluchtsoord in de negentiende eeuw is het nu al weer ruim 100 jaar een luxe hotel. Er zijn maar weinig hotels die het predicaat ‘uniek’ en ‘historisch’ meer verdienen dan deze prachtige mengelmoes van verschillende bouwstijlen.

De adembenemende architectuur van het Bussaco Palace geeft u het gevoel of u zich in een andere wereld bevindt. De meubilering, waaronder bijzonder antiek van over de hele wereld en een overdadige inrichting, inclusief originele betegelde wandpanelen van onschatbare waarde, waardevolle beelden en schilderijen, dragen ten volle bij aan dit opwindende gevoel.

Verdwaal in het betoverende woud, vol met exotische planten, kapellen en andere overblijfselen van de eeuwen waarin dit onderdeel uitmaakte van een karmelieter klooster en keer vervolgens terug naar het comfort en de luxe van het hotel. Doet u zich tegoed aan een maaltijd in het luxe restaurant en overdenk onder het genot van een drankje in de chique lounge het verloop van de geschiedenis die het u mogelijk heeft gemaakt zo vorstelijk te leven.


 

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.