Curia Palace Hotel Coimbra Portugal

Like utenfor Coimbra, i midt-Portugal, omgitt av vingårder og med en stor privat park og en golfbane, ligger det unike 4-stjerners Curia Palace Hotel, en juvel fra tyveårene. Den fullstendige renovasjonen har vært usedvanlig nøye med å opprettholde den opprinnelige elegansen og vennlige atmosfæren.

Autentiske detaljer og utsøkte antikviteter florerer. Med enorme områder og flott høyde under taket, vil en alltid være klar over at man befinner seg i et art deco palass. Du vil føle deg som kongelig i en gullalder. Dette er et av de siste feriesteder med historiske opplevelser i Portugal, men med fordelene av moderne fasiliteter. Du vil oppleve det beste fra begge epoker.

Enten du er her for en moderne spa-opplevelse i denne antikke spa resorten, for å nyte en familieferie med bredt utvalg av fasiliteter, for å ha en fantastisk base til å utforske de rike turistattraksjonene i regionen, eller ønsker å være vert for en konferanse eller andre forretningsbegivenheter med stil, vil Curia Palace gjøre oppholdet ditt eksepsjonellt.


 
  • curia_01.jpg
  • curia_01a.jpg
  • curia_02.jpg

Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.