Curia Palace Hotel Coimbra Portugal

I centrala Portugal just utanför Coimbra, omgivet av vingårdar, en stor privat park och en golfbana, står 4-stjärniga Curia Palace Hotel. Detta är en juvel från 1920-talet som nyss genomgått en renovering där man tagit exceptionellt väl hand om den ursprungliga elegansen och den behagliga atmosfären.

Det finns ett överflöd av autentiska detaljer och utsökta antikviteter. Stora ytor och högt i tak innebär att man alltid är medveten om att man befinner sig i ett art deco palats. Du känner dig inte bara kunglig, men också som en kunglighet under en guldålder. Detta är en av de ultimata upplevelserna på en rekreationsanläggning i Portugal och, med de moderna faciliteterna kommer du att få en mycket stor upplevelse här.

Vare sig du kommer hit för en modern spaupplevelse, eller för familjesemester där ni kan utnyttja massor av faciliteter, utnyttja anläggningen som en behaglig bas varifrån ni kan se de turistiska rikedomar som regionen har, eller om du vill vara värd för en konferens eller något annat affärsevenemang med stil, kommer din vistelse på Curia Palace att bli exceptionell.


 
  • curia_01.jpg
  • curia_01a.jpg
  • curia_02.jpg

Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.