Hotel Astória Coimbra Portugal

Stig in i det 3-stjärniga hotellet Hotel Astória i Coimbra och ta ett steg tillbaka till en mer förnäm era. Sedan invigningen 1926 har byggnaden varit en sevärdhet i centrum av historiska Coimbra. Hotellet har behållit sin elegans från en svunnen era och ökat komforten och ryktet för sin fina service.

En favorit för resenärer som föredrar originalet framför kopian, och som uppskattar den finess som bara tiden kan ge de finaste materialen och hantverket. Hotellets elegans är klassisk och det är smakfullt inrett med antikviteter. Medan atmosfären är rent “tjugotal”, gör diskret modern service som trådlöst internet ditt besök ännu bekvämare.

Njut av den rogivande utsikten över floden och standen från flodstranden; mitt i hjärtat av den kommersiella delen av Coimbra och en kort promenad från den historiska delen. När du ändå njuter av denna stads elegans och historia, kan du kanske känna en särskild glädje i att veta att du bor på en plats som bidrar till denna elegans, historia och skönhet.


 
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg

Quickbooker

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.