Hotel Astoria Coimbra, Portugal

Stig inn i 3-stjerners Hotel Astoria i Coimbra og ta et skritt tilbake til en mer fornem epoke. Bygningen er datert fra 1926 og har blitt et landemerke i sentrum av historiske Coimbra siden det første gang åpnet sine dører. Hotellet har beholdt elegansen fra denne epoken og økt sin komfort og rykte for god service.

En favoritt blant reisende som foretrekker orginalen fremfor en kopi og som setter pris på patinaen, som bare tid kan gi til de beste materialer og utførelse. Stilen på hotellet er klassisk og det er smakfullt innredet med antikviteter. Mens stemningen tilhører ”tyveårene”, vil diskrete moderne tjenester, som for eksempel trådløst internett, gjøre ditt besøk enda mer komfortabelt.

Nyt den vakre utsikten over elva og byen fra beliggenheten ved elvebredden, midt i hjertet av den kommersielle delen av Coimbra og en kort spasertur fra det historiske området. Og hvis du verdsetter stilen og historien til denne vakre byen, finner du også en spesiell glede av å vite at du bor på et sted som bidrar til denne stilen, historie og skjønnhet.


 
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg

Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.