Hotel Astorias plassering i Coimbra

GPS Koordinater: Breddegrad 40°12'27.99"N Lengdegrad 8°25'49.64"W

Coimbra, i midt-Portugal, er kjent for sitt universitet, et av de eldste som eksisterer. Studentene legger fortsatt til en ekstra dose av liv og aktivitet, men det er de vakre universitets bygningene, særlig det berømte Joanina Biblioteket, en av de mest rikt dekorerte på hele jorden, som tiltrekker seg flest besøkende. Andre severdigheter som du ikke bør gå glipp av er den botaniske hagen og katedralen fra det 12. århundre. Hotel Astoria kunne ikke vært mer beleilig plassert i forhold til disse, bokstavelig talt bare et par minutter unna til fots.

Med utsikt over elvebredden og i gangavstand til de viktigste turist plassene, jernbanestasjonen og det elegante shoppingområdet, er Astoria også i hjertet av det kommersielle distriktet, noe som gjør det ideelt for både fritids-og forretningsreisende til Coimbra. Når du en gang er her ville det være en skam å ikke utforske det omkringliggende området. Hotel Astorias enkle tilgang til de viktigste rutene mellom Lisboa og Porto gjør det til en ideell base for å utforske denne spennende regionen.

Midt-Portugal er ofte en oversett feriedestinasjon. Naturlig naturskjønnhet og historiske steder florerer her. Den romerske bosetningen på Conimbriga, for eksempel, er bare en kort kjøretur fra Coimbra og det største arkeologiske området i sitt slag i Portugal. Det mest minneverdige her er innviklete, godt bevarte mosaikker. Museet har en svært flott utstilling og både voksne og barn elsker det. Hvis du kjører mot Atlanterhavet fra Coimbra, vil du bli transportert tilbake til middelalderen av den romantiske befestede byen Montemor-o-Velho, på en høyde som stiger opp over Mondegos oversvømte sletter. Og bare noen minutters kjøretur videre finner du den vakre byen Figueira da Foz ved havet, med sin enorme gyldne strand.


 
  • 01location.jpg
  • 02location.jpg
  • 03location.jpg

Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.