Hotel Astória Coimbra Portugal

Astukaa sisään kolmen tähden Hotel Astóriaan Coimbrassa ja ottakaa askel taaksepäin ylhäisemmälle aikakaudelle. Vuodesta 1926, rakennus on ollut maamerkki historiallisen Coimbran keskustassa siitä lähtien kun se ensimmäisen kerran avasi ovensa. Hotelli on säilyttänyt tuon ajan tyylikkyyden ja lisänyt sen mukavuutta ja hienon palvelun mainetta.

Mielipaikka matkailijoille jotka haluavat mieluummin alkuperäistä kuin kopioita, jotka arvostavat patinaa jota ainoastaan aika voi antaa hienoimmille materiaaleille ja ammattitaidolle, hotellin tyyli on klassinen ja se on hyvällä maulla kalustettu antiikilla. Ja samalla kun ilmapiiri on puhtaasti ’20-luvulta’ , huomaamattomat uudenaikaiset palvelut, kuten johdoton internet, tekee käynnistänne entistä mukavamman.

Nauttikaa joen ja kaupungin tyyneistä näköaloista sen joenvarren sijainnilta; aivan Coimbran kaupallisen osan sydämessä ja lyhyen kävelymatkan päässä sen historialliselta alueelta. Ja kun arvostatte tämän kauniin kaupungin tyyliä ja historiaa, löydätte erityisen nautinnon tietäen että olette paikassa joka myötävaikuttaa tähän tyyliin, historiaan ja kauneuteen.


 
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg

Pikavaraus

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.