Hotel Astória i Coimbra, Portugal

Træd ind på det 3-stjernede Hotel Astória in Coimbra, og træd et skridt tilbage i tiden. Bygningen, som går helt tilbage til 1926, har været et vartegn i den historiske by Coimbra, lige siden det først åbnede sine døre. Hotellet har bevaret elegancen fra fordums tider og er i dag meget komfortabelt og kendt for den fine service.

Det er foretrukket af rejsende, som foretrækker det originale og ikke en kopi, som værdsætter den patina, som kun tiden kan give, med de smukkeste materialer og i den bedste kvalitet. Stilen er klassisk, og hotellet er smagfuldt møbleret med antikviteter. Selvom atmosfæren er som "i tyverne", tilbydes alle moderne faciliteter, så gæsterne får et yderst komfortabelt ophold. Der er bl.a. trådløst internet.

Oplev den uforstyrrede udsigt over floden og byen fra flodbredden. Bo i hjertet af den kommercielle del af Coimbra med få skridt fra byens historiske område. Mens man nyder den smukke bys stil og historie, er det et ekstra plus at vide, at man bor et sted, som bidrager til byens stil, historie og skønhed.


 
  • 01home.jpg
  • 02home.jpg
  • 03home.jpg

Bestilling

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.