Bussaco Palace Hotel, Portugal

Omgitt av en praktfullt skog ligger 5-stjerners Bussaco Palace Hotel. Opprinnelig bygget som en kongelig retrett i det nittende århundre, men har vært et luksushotell i nesten 100 år. Det er få hoteller som gjør seg mer fortjent til beskrivelsen "unik" og "historisk" enn denne flotte blandingen av arkitektoniske stiler.

Den fantastiske arkitekturen til Bussaco Palace vil gi deg følelsen av å trå inn i en tapt verden. Møblene, inkludert eksepsjonelle antikviteter fra hele verden, og den rike utsmykningen som inkluderer uvurderlige opprinnelige flislagte vegg paneler, verdifulle skulpturer og malerier, bidrar til å skape denne følelsen.

Tap deg i den magiske skogen, fylt med eksotiske planter, kapeller og andre tegn på århundrene hvor dette var en del av et Carmelite kloster og kom deretter tilbake til komfort og luksus på hotellet. Nyt et måltid på den overdådige restauranten eller en drink i den luksuriøse loungen og la tankene vandre til historien som har tillatt deg å leve som en monark.


 

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.