Bussaco Palace Hotel, Luso Portugal

Omgiven av en härlig skog står 5-stjärniga Bussaco Palace Hotel. Det har varit ett lyxhotell under nästan 100 år fast det ursprungligen byggdes som en kunglig tillflyktsort på 1800-talet. Det finns få hotell som bättre förtjänar beskrivningen “unik” och “historisk” än denna vackra mix av arkitekturstilar.

Den enastående arkitekturen vid Bussaco Palace gör att du känner dig som om du har lyckats komma till en förlorad värld. Inredningen, inklusive exceptionella antikviteter från hela världen och den överdådiga dekorationen, inklusive ovärderliga originalkaklade väggplattor, värdefulla skulpturer och målningar, gör allt för att förstärka känslan.

Dröm dig bort i den magiska skogen som är fylld med exotiska växter, kapell och andra tecken på gångna sekel under vilka den var en del av ett karmelitnunnekloster för att sedan återgå till att bli en del av hotellets komfort och lyx. Ät en måltid i den luxuösa restaurangen och sätt dig sedan i den luxuösa loungen och begrunda över en drink historiens gång som har gett dig möjlighet att leva som kung här.


 

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.