Curia Palace Hotel Coimbra Portugal

Den klassiske spa-resort Curia samt Palace Hotel ligger nær hovedvejen fra Lissabon, mindre end en halv times kørsel fra Coimbra og ca. en times kørsel før Porto. Fornemme portugisiske familier er kommet her i årtier for at nyde godt af vandets helbredende egenskaber. Det er en meget smuk resort med mange grønne områder og meget vand.

Curia er et fortræffeligt sted at stoppe op nogle dage eller som udgangspunkt til at udforskeregionen. Endvidere er det så heldigt, at Curia er beliggende i Bairrada, en region med gastronomiske nydelser, hvoraf den vigtigste er den meget berømte pattegris i Portugal. Denne nydes traditionelt med den lokale hvide eller røde mousserende vin.

Dette er et vigtigt vinproducerende område, hvor der tilbydes besøg og vinsmagning på de lokale vingårde og vinkældre. Her findes ligeledes vinruten, der fører gennem enestående skov- og bjergområder. Hvis man ønsker at udforske området yderligere, er der mange uopdagede skatte i regionen som for eksempel mennesketomme, gyldne strande og traditionelle, uberørte landsbyer samt mange andre berømte steder så som Coimbra, de romerske ruiner ved Conimbriga samt Bussaco skoven.


 
  • curia_01.jpg
  • curia_01a.jpg
  • curia_02.jpg

Bestilling

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.