Hotel Métropole Lisboa

Hoteller i Lisboa kan ikke være mer sentralt plassert enn det sjarmerende tre-stjerners Hotel Métropole. Med beliggenhet på det praktfulle Rossio kvarteret i den historiske delen av Lisboa, er alle de historiske områdene innen gangavstand. Hvis du trenger å reise videre, finner du den utmerkede Metro- og jernbanestasjonen rett rundt hjørnet. Barer og kaféer omgir hotellet og bare noen få skritt videre er du i stilige Chiado eller i pittoreske Bairro Alto. En liten  spasertur og du er ved det gamle slottet.

Nesten hundre år gammelt og grundig pusset opp. Epoke møbler, innredning og valg av toner bidrar til å beholde den opprinnelige elegante og avslappende atmosfæren. Metropole er en rotfestet Lisboa-klassiker, med fordelen av moderne bekvemmeligheter som trådløst internett, air condition og doble glass slik at du selv kan velge hvor mye av spenningen i denne livlige byen du vil ta del i. Hotel Métropole er en rolig oase i hjertet av denne vibrerende byen.


 
  • metropole_welcome01.jpg
  • metropole_welcome02.jpg
  • metropole_welcome03.jpg

Quickbooker

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.