Lissabon Hotel Métropole Ligging

GPS coördinaten: Geografische breedte: 38°42'47.91"N Lengte: 9° 8'23.26"W

Het Praça de Dom Pedro IV, beter bekend als Rossio, wordt al eeuwenlang beschouwd als het hart van Lissabon. Plaats van handeling voor veel evenementen en vieringen en gonst daarnaast van de bedrijvigheid van de vele winkels, cafés en restaurants. Direct op de kruising tussen de zuidelijke Baixa-wijk en de grote Avenida da Liberdade, die helemaal doorloopt tot het Edward VII Park in het noorden en tussen de befaamde Chiado- en Bairro Alto-wijken in het westen en de oude wijken op de hellingen van Castle Hill in het oosten is dit een uitzonderlijke uitvalsbasis voor zowel zaken als ontspanning.

Direct aan dit plein, met een fantastisch uitzicht over het plein en op het kasteel van Sint Joris, trekt de kwaliteit en de locatie van Hotel Métropole al decennia lang bezoekers aan. Op letterlijk een paar stappen lopen bevindt u zich in de meest historische of de meest chique winkelgebieden, of op de meest kenmerkende pleinen. Historisch Lissabon ligt aan uw voeten.

En de bezienswaardigheden verder weg zijn ook zeer eenvoudig te bereiken. Naar Belém, met de beroemde toren, het Jerónimos klooster en het cultureel centrum, is maar een kort ritje met de tram, en iets verderop langs de kust brengt een korte treinreis u naar de chique badplaatsen Estoril en Cascais. Natuurlijk mag niemand Lissabon bezoeken en het magische Sintra missen: de rechtstreekse trein vertrekt van station Rosso, direct om de hoek bij het Métropole. De ligging van Hotel Métropole zou niet nog gunstiger kunnen zijn.


 
  • lx01.jpg
  • lx02.jpg
  • lx03.jpg
  • lx04.jpg
  • lx05.jpg

Snelboeker

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.